Data & impact

Meetbare content,
heldere inzichten

Onze missie is content maken met impact, met een helder doel en die naadloos aansluit bij de doelgroep. Deze impact meten en analyseren we met onder andere real-time data. Op deze manier kun je snel bijsturen waar nodig en heb je altijd actueel inzicht in de resultaten. De ruwe data maken we inzichtelijk door deze te verwerken in overzichtelijke dashboards.

Dashboard op basis van See, Think, Do-methode van Google.

Alles is meetbaar

Althans: bijna alles. Wij weten uit ervaring op welke KPI’s je moet letten en welke er daadwerkelijk toe doen. Het bepalen van je doelstelling, en daarmee wat je wilt meten, gebeurt al in een vroeg stadium: voordat de content ontwikkeld wordt. Zo stel je bijvoorbeeld vast dat je een bepaald aantal leads of downloads wil realiseren. Of in het geval van een branding campagne de gemiddelde kijktijd. En bij inhoudelijke artikelen meten we bijvoorbeeld de scrolldiepte. De data gebruiken we vervolgens weer om de creatie & activatie te optimaliseren.

Hoe dan ook: wij zorgen ervoor dat we meten wat er écht toe doet. En we weten dat fraai te verpakken in overzichtelijke dashboards.

Samenwerken? Neem contact op!

Wij werken graag samen om je verhaal te vertellen. Dat doen we op verschillende manieren. Meer weten over onze aanpak? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op. Direct bellen mag natuurlijk ook: 06-52855624‬.

Sizigy

Spoorlaan 39
3721 PA Bilthoven

06-52 85 56 24

 

Gegevens

KVK 67961592
BTW NL857244061B01