serie video whitepapers voor stakeholders

De ontwikkeling die electronisch betaalverkeer doormaakt en de impact op ons dagelijks leven en toekomst is fenomenaal. De complexiteit van de technologie hierachter is maar moeilijk te bevatten. UL Transaction Security is een beursgenoteerde organsiatie en dé autoriteit die veiligheid en samenwerking tussen diverse partijen waarborgt. Met een serie video white papers heeft Sizigy belangrijke informatie voor stakeholders samengevat.

Ontwikkeling video white papers

Samen met Sizigy heeft UL een nieuw concept ontwikkeld voor de autoriteiten die op hun eigen wijze en op hun eigen tempo complexe materie samenvatten in korte video white papers. Deze video hebben als doel kennis te delen met de hechte community van digital payment spelers.

Video white paper UL

Sizigy produceerde enkele video white papers voor UL Transaction Security – dé autoriteit die veiligheid en samenwerking tussen diverse partijen waarborgt.

Geplaatst door Sizigy op woensdag 10 mei 2017

Laatste trends en ontwikkelingen

Met de productie van diverse video whitepapers en de activatie via eigen kanalen en een linkedin campagne zijn duizenden van de belangrijkste stakeholders binnen de community van electronisch betalen op de hoogte gebracht van trends en ontwikkelingen op dit gebied.

Nieuwsgierig geworden?

Meer weten over een gedegen contentstrategie of het ontwikkelen van content? Laat het ons weten.

Bel 026-2022680 of laat van je horen via ons contactformulier.

werken met sizigy

neem contact op