case: Mooi Werk van Abeos

Contentpakket

In de langlopende serie Mooi Werk portretteren we opdrachtgevers en vakkrachten van uitzendorganisatie Abeos. Dit doen we door de relatie tussen zowel de opdrachtgever als medewerker te benadrukken, met als belangrijke speler de flexconsultant van Abeos. Sinds een aantal jaren is Abeos ook actief buiten de agrarische sector, zoals bij bedrijven in de bouw, grond-, weg- en waterbouw, metaalsector, groenvoorziening en transportsector.

Mooi Werk van Abeos bij Drentse Recycling Maatschappij

video als uitgangspunt

De video met het verhaal gebruiken we als uitgangspunt voor verdere contentontwikkeling. We maken namelijk niet  alleen de film, we zorgen ook voor tekst, publicatie op alle kanalen (website & social) en we maken korte quote snippets voor latere publicatie op sociale media.

Tot slot zorgen we ervoor dat deze content, dankzij social ads, bij de juiste doelgroep terecht komt om gezien te worden.

Volledige ontzorging

Door de productie van video, fotografie en tekst hebben we een compleet contentpakket ontwikkeld. Deze content wordt niet alleen online gebruikt. Zo worden de foto’s opgenomen in de beeldbank van Abeos en de teksten gebruikt in andere (papieren) uitgaven. Het pakket bestaat daarmee uit:

  • Portretvideo
  • Quote snippets van medewerker, flexconsultant en opdrachtgever
  • Artikel voor website en andere uitgaven
  • Social content
  • Activatie richting de doelgroep op Facebook en Instagram

Voor Abeos nemen we alle werkzaamheden uit handen: van het vullen van de landingspagina tot de advertentiecampagne op Facebook & Instagram.

Ook een contentpakket?

 

Wij houden van slim werken. Dat doen we met contentpakketten. Dat is kostenefficiënt en levert boordevol mooie content op. Deze content kun je op veel verschillende manieren inzetten. Meer weten over onze aanpak? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op. Direct bellen mag natuurlijk ook: 026-2022680.

 

Sizigy

Spoorlaan 39
3721 PA Bilthoven

06-52 85 56 24

 

Gegevens

KVK 67961592
BTW NL857244061B01