Projecten en cases

Trots op wat we doen

Wij zijn we trots op wat we doen. Daarom vertellen we graag over onze aanpak en creaties. Bij de meeste klanten maken we niet alleen content. We helpen ook met het werken aan doelstellingen vanuit strategie en concept rondom online en digitale communicatie.

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Videocontent HAN Master Programma’s

Voor de Hogeschool Arnhem en Nijmegen werken we aan inspirerende video’s voor toekomstige masterstudenten. Na een intensief traject om de koers en richting te bepalen zorgen we ervoor dat de video’s, in verschillende vormen, onder de aandacht worden gebracht bij de doelgroep.

Abeos

Videoreeks Mooi Werk

Met het geïntegreerde videoconcept Mooi Werk zetten we uitzendorganisatie Abeos op de kaart. Mooi Werk is een reeks over de match tussen kandidaat en opdrachtgever. Elke video wordt bij de doelgroep onder de aandacht gebracht. Zo zetten we tekst, fotografie en sociale media optimaal in. 

Provinciale Commissie Leefomgeving Utrecht

Klimaatfilms Utrecht

Voor de Provinciale Commissie Leefomgeving van de Provincie Utrecht hebben we vier films gemaakt, met in de hoofdrol jonge wetenschappers. Deze wetenschappers, expert op het gebied van duurzaamheid, vertellen Gedeputeerde én Provinciale Staten over de urgentie van de uitvoer van ontwikkeld beleid en de achterstand hierin.

HVC KringloopEnergie

Contentmarketing

Na het ontwikkelen van de customer journey en een contentstrategie zijn we aan de slag gegaan met diverse videopakketten. Met deze pakketten verzorgt Sizigy content op zowel de website als YouTube en sociale media. Daarnaast werken we aan de activatie: we bereiken doelgroepen met (betaalde) aandacht op Facebook en Instagram.

Samenwerken? Neem contact op!

Wij werken graag samen om je verhaal te vertellen. Dat doen we op verschillende manieren. Meer weten over onze aanpak? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op. Direct bellen mag natuurlijk ook: 06-52855624‬.

Sizigy

Spoorlaan 39
3721 PA Bilthoven

06-52 85 56 24

 

Gegevens

KVK 67961592
BTW NL857244061B01