Afgelopen periode hebben we gewerkt aan een nieuwe reeks videocontent voor HVC KringloopEnergie. Deze servicefilms zijn onderdeel van de contentstrategie. Sizigy helpt HVC met videomarketing,  met als doel bestaande klanten met een aansluiting op het warmtenet van HVC KringloopEnergie te helpen bij veelgestelde vragen. Deze vragen zijn met behulp van een klantenservice-analyse uitgewerkt.

De eerste batch films staan online, op YouTube en de speciale videopagina van HVC KringloopEnergie. In deze servicereeks geven Nadja (klantenservice) en Nino (beheerderder van het warmtenet) antwoord op veelgestelde vragen.

Vanuit deze films hebben we teksten ontwikkeld en social content gemaakt. Deze content wordt geactiveerd onder de juiste doelgroepen en gebruikt in mailings naar klanten.

Meer videocontent voor HVC

Momenteel werken we aan nog veel meer videocontent: rondom campagnes voor vier steden waar HVC warmte levert en hub-content rondom warmte en energie & gas van HVC KringloopEnergie. We gaan bij warmte-klanten op bezoek en geven een goed beeld hoe het is om nu al van gas los te zijn!